DITUMBUK Tunang. Abang Mangsa Dedah KISAH SEBENAR Yg Buat Ramai Lg MARAH !!!

| November 10, 2016 | 0 Comments

DITUMBUK Tunang. Abang Mangsa Dedah KISAH SEBENAR Yg Buat Ramai Lg MARAH !!! | Sebagai manusia, kita tidak akan terlepas daripada sifat marah. Kalau berbincang, memang kena pandai kawal perasaan daripada bertindak emosi, kalau tak dikhuatiri jadi hal tak diingini seperti dibawah ni.

1

Sejak semalam viral gambar wajah seorang gadis cedera teruk akibat ditumbuk oleh tunangnya. Memang cuak bila dengar, yelah baru bertunang dah kena tumbuk sampai cedera teruk! Apa yang terjadi sebenarnya?

Status Facebook Abang Mangsa…

2
5

Gara-Gara Salah Faham…

3

Menurut laporan polis yang dibuat, mangsa yang berumur 23 ditumbuk di bahagian mata sebelah kanan, bahu sebelah kiri, bibir dan paha kaki kiri oleh tunangnya setelah berlaku perselisihah faham semasa berbincang di hadapan rumah.

Mangsa kemudian dibawa oleh tunangnya ke Hospital Ampang Puteri dan doktor mengesahkan tulang di bawah mata mangsa patah dan ada pendarahan dalam mata.

Tunang Hilangkan Diri…

4

Pun begitu, tunang mangsa didakwa telah menghilangkan diri selepas kejadian itu. Difahamkan lokasi terakhir lelaki itu berada adalah di Ampang. Abang mangsa kini sedang giat menjejaki lelaki yang telah memukul adiknya.

Fuh, tengok dari gambar memang teruk kecederaan yang dialami mangsa ni, ahli keluarga mana yang tak berang! Apa pun kita semua tak tahu apa hal sebenar yang berlaku disebalik kejadian ini, jadi eloklah kalau tak buat sebarang spekulasi. Moga segalanya dapat diselesaikan dengan baik!

Sumber: Boy Haru, HAMBALI via Obulan

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , ,

Category: Kisah Wanita

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *