[VIDEO] Lelaki Tidak Sedar Ada Wanita Misteri Tinggal Bersamanya Setiap Malam… PELIK TAPI BENAR !!!

| April 7, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Lelaki Tidak Sedar Ada Wanita Misteri Tinggal Bersamanya Setiap Malam… PELIK TAPI BENAR !!!| Seorang lelaki telah merasakan sesuatu yang pelik telah berlaku didalam rumahnya. Pada mulanya dia menganggap itu hanyalah perasaannya sahaja. Untuk mendapatkan kepastian, dia telah mengambil keputusan untuk memasang video secara senyap-senyap untuk mengetahui kebenaran.

Alangkah terkejutnya lelaki tersebut apabila pagi, dia memainkan semula video yang dirakamnya sepanjang malam didapurnya itu. Dia mendapati ada wanita yang tidak dikenali telah menceroboh masuk kerumahnya melalui atas siling & turun perlahan-lahan keatas meja. Wanita itu juga seolah-olah tahu kedudukan kerusi yang disimpan dibawah meja & menariknya keluar perlahan-lahan untuk turun dari meja.

Selepas berjaya turun, wanita misteri berkenaan dilihat mundar mandir dalam rumah seperti rumahnya sendiri. Dia juga dirakam telah kencing di sink di dapur, selain membuka peti untuk mengambil makanan & minuman seperti berada dirumah sendiri. Paling melucukan, apabila lelaki berkenaan bangun untuk ke dapur, dia bergegas menyorok untuk elakkan dari dikesan & keluar semula apabila lelaki berkenaan kembali masuk tidur.

Namun, siapakah wanita berkenaan masih lagi kekal menjadi misteri…..-MMSS

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , ,

Category: Kisah Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *